2. serierunde ble spilt fredag 18.11 på Bergbanen mot Ullevål. De første 30 minuttene brukte begge lag til å kjenne litt på hverandre. For Høvik sin del var dette etter planen, Ullevål hadde mest ball, mens Høvik hadde kontroll på kampen. Begge lag kommer til noen sjanser, men Simen Kjøllmoen er god redder det som kommer fra Ullevål, det samme gjelder i andre andre enden hvor Christopher Smerkerud vokter buret. Rett før halvtimen ble passert går Høvik opp i ledelsen 1-0, målscorer Sergey Likhachev, etter pasning fra Iskander Nugmanov. 10 minutter senere gjør samme duo reprise og stillingen øker til 2-0 i favør Høvik. Etter 42 spilte minutter spiller Sondre Hammerstad en pasning inn feltet til Høvik fra død vinkel, der står en umarkert Jonas Andersen og setter inn kveldens eneste mål for Ullevål. Rett etter går Nugmanov hele veien og scorer 3-1 målet helt på egenhånd 15 sekunder før pause.

Etter hvilen er de 10 første minuttene ganske like som i første omgang, før Høvik øker ledelsen igjen med Likhachev, hans tredje for kvelden etter pasning fra Christian Waaler. Waaler er på farten igjen 3 minutter senere når han spiller frem Alexander Serov som setter ballen i mål bak Ullevål-målvak Smerkerud. 75 minutter ut i kampen scorer Evgeny Opytov 6-1 målet for Høvik som blir sluttresulatet. Ullevål legger om spillet og begynner med lange baller uten hell. Dette blir kampbildet det siste kvarteret.