Perfekte forhold ønsket Høvik velkommen på Stabekk søndag ettermiddag. Med flere Høviksupportere på tribunen, enn hjemmesupportere lå alt an til å bli en super kveld. Kampen starter jevnt og Høvik går opp i ledelsen allerede etter 1 spilt minutt, Sergey Likhachev spiller frem Alexander Serov som setter ballen i mål bak Stabæks målvakt. Stabæk har mest ball i første omgang, men Høvik har kontroll i defensiven slik at Stabæk ikke kommer til de store mulighetene. Det tar 29 minutter før Stabæk scorer sitt første mål for kvelden. På slutten av omgangen takles Iskander Nugmanov stygt og får en lårhøne som setter han ut av resten av kampen. Pauseresultatet er 2-1 til Stabæk etter at de scorer i det 45. spilleminutt.

Etter hvilen kommer Stabæk best i gang og scorer 3 raske mål, etter dette kommer ikke Høvik ordentlig inn i kampen igjen. Stabæk er det beste laget i 2. omgang og vinner til slutt hele 9-3. Høvik gratulerer med seier og fortsatt «storebror» tittel i Bærum. Serov scorer begge målene i 2. omgang også og blir 3 målscorer i kampen.

Høvikspillerne vil takke et flott publikum for kampen og til onsdag er det klart for et nytt toppoppgjør, denne gangen hjemme på Høvik mot Solberg kl 20:00 Vi håper å se dere alle.