(foto: Budstikka)
(foto: Budstikka)

Årets første kamp ble spilt onsdag på Høvikbanen mot Ullevål. Nydelig bandyvær og gode forhold på Høvikbanen var det som ventet lagene. Det tok ikke mer enn drøye 2 minutter før Alexander Serov scorer sitt første for kvelden etter pasning fra Iskander Nugmanov. Høvik styrer kampen og presser Ullevål helt hjem i egen målgård. Etter 16 minutters spill slår Artyom krapivin en perfekt langball til Evgeny Opytov, Optytov tar elegent ned ballen og går ballen inn i mål bak Ullevåls keeper. Et kvarter senere er Opytov igjen foran mål etter pasning fra Nugmanov og øker ledelsen til 3-0. Ullevål kommer til noen sjanser mot slutten av omgangen, men får ikke ballen i mål før Høvik mister ballen i farlig sone, og må stoppe ullevålspiller ulovlig for å unngå mål. Dommeren blåser straffe og Ullevål scorer på denne på overtid av første omgang.

Andre omgang starter som den første og Høvik scorer første mål etter 6 minutter spill. Sergey Likhachev scorer etter pasning fra Opytov. 6 minutter senere scorer Serov sitt ande for kvelden etter pasning fra Nugmanov. og Høvik leder komfortabelt 5-1 etter 60 minutter av kampen. i det 88. minutt er det litt klabb og babb inne i Ullevål´s 17 meter, ballen blir klarert ut på ca 20 meter, der venter Andreas Askheim, han skyter ballen tilbake mot mål, knallhardt rett under tverrligger blir utakbart for keeper. I kampens siste spilleminutt setter Likhachev inn sitt andre for kvelden og setter spikeren i kista med 7-1.

Høvik har etter denne kampen ikke sluppet inn spillemål på 3 kamper, og ligger poenget foran Ullern på 3. plass i serien.