Søndag kveld var det Sarpsborg som var på besøk på Høvikbanen. Kampen startet rolig fra begge lag, hvor det ble lagt opp til spill bakfra fra hos begge. Lagene begynner å flippe litt etter ca 20 minutter og Sarpsborg faller helt hjem. Sarpsborg spiller bra defensivt og parkerer bussen foran eget mål, på 17. meteren. Høvik kommer ikke igjennom muren til Sarpsborg mer enn 2 ganger i første omgang. pauseresultatet er 2-1 til gutta fra Høvik. 2. omgang starter med litt høyere tempo enn den første, Sarpsborg spiller på samme måte som i første omgang og forsvarer seg bra. Høvik kommer ikke til mange sjansene. Høvik vinner 5-2 på en dårlig dag mot et hardtkjempende Sarpsborg-lag. Høviks målscorere: Sergey Likhachev 2, Iskander Nugmanov 2 og Alexander Serov 1. Sarpsborgs målscorere: Andreas Adler Olsen og Petter Nicolaisen.