Onsdag kveld reiste gutta fra Høvik opp til Vikingskipet for å spille mot Hamar. Høvik startet bra og hadde ballen i laget mens de forsøkte å finne veien igjennom det tette og lave forsvaret til Hamar. Det er hamar som får den første store muligheten på corner, etter personlige feil hos Høvik, hvor ballen blir spilt over dødlinjen av egen spiller. Hamar går opp i ledelsen etter 16 minutter spill. 2 minutter senere skjer det samme igjen og hamar benytter seg også av denne muligheten og leder 2-0 etter 18 minutter. Høvik kommer inn i kampen og tar over styringen igjen, etter 27 minutter setter Sergey Likhachev ballen i mål etter pasning og forarbeid av Evgeny Opytov. 6 minutter senere utlikner Vladislav Zaostrovstev på en cornerretur. Minuttet senere er Likhachev på farten igjen og Høvik går opp i ledelsen 3-2. Det nærmer seg pause i Hamar, nok en personlig feil i Høvik sørger for ny Hamarcorner, tidligere Høvik-spiller Jarno Alatalo setter denne i nettaket. minuttet senere spiller Hamar seg igjennom Høvik og skaffer sin første corner på egenhånd. Denne setter også Alatalo i nettaket og spillerne går til pausen med 4-3 ledelse til Hamar. i andre omgang er det stort sett Høvik som har ballen og forsøker seg på spill, Hamar er tro mot sitt spill og ligger kompakt og lavt foran egen 17 meter. Hamar skaper sin andre målsjanse i det 78. spilleminutt, dette ender også med corner, igjen er det Alatalo som setter denne limt under tverrliggeren. Hamar tar timeout i det 82. spilleminutt. Her blir Høvik enig om å presse enda høyere. Dette hjelper ikke på resultatet og resulterer i enda et baklengsmål, det første spillemålet for Hamar i kveld, hvor de setter inn sluttresultatet 6-3. Hamar vinner denne kampen på god gammeldags innsats, og Høvik gratulerer med seieren.