Foto: Jan Rocktad

Fredag kveld ble siste seriekamp spilt på Høvikbanen, Høvik hadde sikret 4. plassen i serien, mens Drammen kjempet om 5. plassen med Ready. Høvik starter kampen best og kommer til noen sjanser som de ikke omsetter. Det er Drammen som tar ledelsen 1-0 på Høvikbanen etter at de forsvarer seg godt. Drammen parkerer bussen foran egen 17. meter noe som viser seg skal bli vinneroppskriften i kveldens kamp. Høvik har ballen, men det er Drammen som styrer kampen. Stillingen er 3-0 til Drammen til pause. 2. omgang starter litt bedre og Høvik gir litt mer gass enn i 1. omgang og scorer det første målet ved Alexander Serov som blir 3-målscorer, Christoffer Askheim scorer det siste for Høvik. Drammen våkner igjen og forvarer seg på samme måte som i 1. omgang. Kampen ender 9-4 til Drammen, Høvikspillerne er ikke stolte av egen innsats og beklager dette til alle som følger laget. Les kampreferat her