Solberg og Høvik møttes til treningskamp i oppkjøringen. Høvik har denne sesongen jobbet hardt for at det fortsatt skal være 10 lag i eliteserien 2017/2018. Høvik har hentet opp egne spillere og har i tillegg hentet spillere fra Finnland  for å klare å stille lag.

Solberg startet sesongen med seier i superfinalen mot Stabæk og et godt bandylag møter Høvikgutta som er på stor is for første gang i år. Kampen starter bra for begge lag og det er ganske jevnt de 10 første minuttene før Solberg scorer med rutinerte Thomas Moen. Solberg har mer ball i laget etter de 10 første minuttene, men kommer ikke helt inn til mål mot et Høvik-lag som spiller godt og tett defensivt. Etter 17 minutter spiller Sergey frem Alexander som utlikner på Solbergbanen. Kampen vipper frem og tilbake, Solberg har mest ball i denne fasen av kampen og Høvik fortsetter å fokusere på defensiven. Etter 27 minutter øker Iskander ledelsen til 2-1 for Høvik. Noen minutter senere er det igjen Thomas Moen som er foran mål og utlikner etter pasning fra Emil Gulbrandsen. Like før pause setter Sondre Kristoffersen inn pauseresultatet 3-2 etter pasning fra Thomas Moen.

Etter hvilen går Solberg ut litt høyere enn i første omgang, men sliter fortsatt med å komme igjennom Høvik sin defensiv. Etter 49 minutter scorer Alexander på en kontring etter pasning fra Iskander, og det er igjen likt på Solbergbanen. Tempoet i kampen går noe ned etter scoringen og begge lag utnytter motstanderens ballmist. Det står 3-3 helt til det 73. spilleminutt da Sergey setter ballen i mål etter en fin pasning fra Iskander. Resultatet 3-4 står seg til det står 89 minutter på måltavlen. Lars Fredrik Olsen spiller frem Petter Moen som triller ballen rutinert ned i høyre hjørne i målet. Kampen endre uavgjort mellom et godt Solberglag og et god defensivt Høviklag med en innbytter.

Se kamprapport