Ready – Høvik er alltid tette oppgjør, med både tempo og temperatur. Denne kampen skulle ikke bli noe unntak. Gressbanen lå fint preparert  med sin dunkle belysning og var så bra den kan bli med tanke på bandy. Ready starter kampen best og spiller tålmodig opp sentralt i banen hvor de slipper ballen mens Høvik åpnes opp i midten slik at Ready kan gå inn og avslutte på mål. Første omgang styres av Ready som går til pause med en komfortabel ledelse 5-1. Etter pausen kommer et litt friskere Høviklag på banen, det ser ut som de vil litt mer enn i første omgang. Den tynne stallen jobber og presser Ready hjemover på banen, det skal vise seg å være effektivt. Gjengangeren i kampen blir at det er for enkelt å lese spillet til Høvik, som ofte kommer en og en. Når to kontringslag møtes, blir det mye mål. Denne kampen ender 8-5 til Ready etter at Høvik vinner 2. omgang 4-3. Ser man kampen under ett var Ready det beste laget og vant fortjent dette oppgjøret. Høviks målscorere: Alexander Pladsen, iskander Nugmanov, Alexander Serov, Nikolai Salen og Sergey Likhachev