Ullern kom på besøk for siste kamp i 2017. Vi fikk se to lag som ville spille bandy i aksjon denne fredagskvelden. Ullern har levert stabile resultater igjennom hele sesongen, mens Høvik på sin side har hatt en tøff sesongen. I kveld får vi se litt mer av hva laget står for. Bedre innsats og et helt annen energinivå enn tidligere. Ullern går opp i ledelsen etter 6 minutter, Høvik kommer tilbake etter 19 minutter ved Sergey Likhachev etter pasning fra Lasse Karppinen. 5 minutter senere går Høvik opp i ledelsen med Jari Valta etter pasning fra Sergey. Ullern kommer tilbake på slutten av omgangen og utlikner. Ullern kom best i gang, mens Høvik kom inn i kampen etter 10 minutters spill. Lagene tar med seg en helt jevn omgang inn til pause. 2. omgang starter som den første hvor Ullern starter best. de setter inn 2 mål i løpet av de første 7 minuttene. Minuttet senere setter storscorer Alexander Serov inn reduseringen og det er match igjen. Høvik begynner å bli slitne, og Ullern tar over slutten av kampen. Serov setter ett mål til for kvelden, mens Ullern scorer hele 3 til og vinner kampen 7-4. Ullern drar i land seieren og er det beste laget avslutningsvis. For Høvik sin del er dette flere hakk opp fra det vi har sett tidligere, noe som lover godt for resten av sesongen. Les kampen minutt for minutt her