Foto: Jørn Follesø

Konnerud tok onsdag kveld i mot Høvik på Konnerud kunstis. Det nyopprykkede lage har vist formstigning de siste kampene og de viste innsats i 3×30 minutter onsdag kveld. Kampen ble utsatt i 30 minutter pga snø på banen. Snø er de vant til på Konnerud og banemannskaper hadde stått på hele dagen for å gjøre banen så bra som mulig ut fra forholdene. Dommeren bestemmer før start at dette oppgjøret mål deles i 3. Den første perioden styrer Høvik det meste og leder komfortabelt 5-1 etter 30 spilte minutter. Spillerne tar en pause i snødrevet og banen brøytes for nye 30 minutter. Konnerud kommer på banen med en ny gnist og tar flere steg opp innsatsmessig, Konnerud kommer mer og mer inn i kampen og vinner de fleste duellene på banen. Etter periode 2 har Konnerud tatt igjen hele forspranget og redusert til 4-5. 3 periode er i gang, både Konnerud og Høvik jobber seg gjennom snø og lange baller i 30 minutter til, kampen er spennende og jevn helt til siste slag på ballen. Høvik vinner knepent i en jevn kamp og tar med seg to poeng og klatrer et steg oppover på tabellen.