Høvik starter kampen med å ha ballen i laget og bygge oppe spillet bakfra, det flippes også litt i bakrom på Drammen. Drammen på sin side spiller også ballen i laget før de kommer til en stor sjanse alene med Simen Kjøllmoen, Høvik keeperen redder mesterlig. Drammen kommer igjen til angrep og denne gangen scorer Even Tiseth alene med Kjøllmoen og Drammen tar ledelsen 1-0. Høvik holder fortsatt på ballen, mens Drammen forsvarer seg godt. Høvik får corner, som går i muren til Drammen, Alexander Serov gjør ingen feil på returen og setter inn reduseringen 1-1. Ny corner, Sergey Likhachev setter den i mål. 2-1. 6 minutter senere setter Simen Nordal inn en retur fra Kjøllmoen, og lagene er like langt. Like før pause setter Morten Engen inn 3-2 til Drammen på siste corner før pause.  Andre omgang starter som den første, begge lag har my ball og det er høyt tempo i kampen. Høvik har flere sjanser før Serov igjen er frempå og setter inn reduseringen nok en gang 3-3. Like etter er Høvik frempå igjen og Iskander Nugmanov skyter ballen knallhardt i mål. Høvik er i flyten, bare sekunder etter avslaget fra forrige mål dribler Nikolay Salin seg igjennom hele Drammen og setter inn 5-3 ledelsen. Drammen tar time out. Etter time outen kommer Drammen til flere sjanser og prøver å komme inn i kampen igjen. Høvik har blitt 2 mann mindre etter slag på skøytene. Høvik får frislag på Drammens venstre side, Serov setter inn sitt tredje for kvelden når han skyter i høyre hjørne for Oliver Herta og stillingen er 6-3. Minuttet senere serverer Serov Likhachev som øker ledelsen til 7-3. Drammen gir seg ikke og kjemper til kampens slutt, på veien dit setter Tiseth inn det siste måten for kvelden og sluttresultatet 7-4 i favør Høvik. Dette var en meget god kamp av Høvik, mot et godt og tett Drammenslag. Se livesendingen her