Iska instruerer ..
Sammen på stor is for første gang

Den første samlingen på stor is er gjennomført, og turen gav gode erfaringer og lærerike økter på isen i Ale Arena. At både Alag, JR og dame trener sammen har sine utfordringer, men også fordeler. Det er ikke tvil om spillere lærer av å se andre dyktige spillere, så her er det mange muligheter for å samle gode inntrykk.

 

 

Kom og bytt snart, a...
Super sesongstart for JR med seier 4-2 mot Surte P18

Søndagens uhøytidelige treningskamper gav også gode tilbakemeldinger. JR møtte Surte P19 og vant 4-2, damene møtte Mølndal damer og vant 2-0, og til slutt møtte Alaget Surte Wildcats i en match som sluttet 9-1 til Høvik. Simen satte et perfekt punktum på en herlig bandy-helg med redning av straffe (fast grep).

Fin lagånd, god jobb av vårt nye trenerteam Iska og Alex, og imponerende innsats av alle som deltok. Takk for turen!