fra budstikka.no:
I Sarpsborg tok Høvik ledelsen mot sine nyopprykkede motstandere etter fem minutter – da nyervervelsen Maxim Pyanov omsatte et hjørneslag fra Alexander Pladsen i mål. Ti minutter senere utlignet Sarpsborg, men Pyanov scoret på ny halvveis i første omgang – og igjen kom scoringen etter et hjørneslag fra Pladsen.

Men, som etter 0-1, kom Sarspborg tilbake, og utlignet til 2-2, et resultat som sto seg til pause.

LES OGSÅ: Drømmer om bandyhall i Bærum

Sarpsborg tok ledelsen tidlig i den andre omgangen, men Even Lübeck, en annen nyerverevlse, utlignet for Høvik 20 minutter før slutt. Og når Pyanov satte sitt tredje på straffe bare minuttet etter, hadde Høvik snudd kampen i sin favør igjen, til 4-3.

Nikolai Salin scoret to ganger i løpet av det siste kvarteret, og sendte Høvik tre mål foran.

Per Anders Olsson reduserte på straffe for Sarpsborg rett før slutt, men det hjalp ikke. Høvik vant 6-4.