Etter to kvalifiseringskamper mot Skeid er det klart at Høviks A-lag også neste sesong spiller i eliteserien. Begge kampene ble gjennomført i tildels ufyselig vær, med regn og sludd mandag 4.3 på Høvikbanen, og snøvær på den nye Voldsløkka kunstis på onsdag 6.3. På Voldsløkka var det flere sprekker i isen, men snøværet og banemannskapene gjorde sitt til at dette ikke ble vurdert som farlig av dommerne.

Kampene endte 9-5 og 7-6, og med det er neste sesongs plass sikret. En variabel sesong med mange gledelige JR-debutanter på laget kan dermed oppsummeres, og nå er det litt pause før vi går i gang med forberedelser til neste sesong. Klubben er i dialog med trenere for kommende sesong, og flere av spillerne har signert kontrakter fremover.

Maxim avgjør kampen og kvalifiseringen etter å ha kjempet seg til straffe på stillingen 6-6
…og da var det tid for litt feiring 🙂