«bare gjør sånn….»

Damelaget åpnet sesongen med å delta i KosaCup i gutteklassen. Dette for å få tøff motstand, og spille oss inn før World Cup Women som arrangeres i Ale Arena i Gøteborg helgen 25-27 Oktober. Nettside for cupen: https://wcw2019.se

Herrelaget har vært igjennom store forandringer- Vi har fått ny hovedtrener – Sergei Gusev – som har vært med oss tidligere. Samtidig er flere nye spillere kommet til, spesielt gledelig er det å ønske fem nye juniorer velkommen i A-stallen.

Guttelaget har mest istid på stor bane av alle – de har virkelig forberedt seg godt. Det blir spennende å se når de starter sesongen i Kosacup på Plassen på fredag.

Mange av de yngre har også hatt både barmark og istrening rundt i hockeyhallene. Det er rift om istiden, ingen tvil om at vi trenger en STOR ISHALL! Men mens vi venter på det får vi bare ønske velkommen til ny sesong – vi gleder oss!