Herrelaget har kun 2 poeng halvveis i sesongen, og sliter med å gjennomføre 2 x 45 minutter på en god måte. Etter å ha hatt ledelsen mot de aller fleste lagene, blir det tungt mot slutten av kampene. Fysisk form ser ut til å være en av de elementene som må forbedres – likeså bredere samspill der flere involveres. Men humøret er slett ikke værst, og i perioder har laget vist styrke selv mot de aller beste. Laget må ha minst 2 poeng til for å ha mulighet for kvalifiseringsplass. Neste kamp er mot Ullern som kommer på besøk på Høvikbanen onsdag 8.1 kl 19:00. Laget trenger alle de supportere de kan få 🙂

For damelaget er situasjonen en annen. De har kun avgitt 1 poeng i 1-1 oppgjøret mot Stabæk Damer, og ellers hatt full kontroll på poengene. Gårsdagens 10-2 seier mot NTNUI/Bergen viste at også målteften kommer. Fine forhold gjorde sitt til å skape en fin ramme rundt kampen, og damene briljerte i perioder med flott spill. Neste kamp er mot Drammen / Nordre Sande / DBK tirsdag 7.1 kl 20:00 på Konnerud, før bortekamp mot NTNUI i Trondheim lørdag 11.1 avslutter en tøff uke.

Laura har fått i gang målteften, og scoret flere fine mål mot NTNUI.
Christine har rundet tre forsvarere, og fortsetter mot målet.