…så var det eventyret over. Etter å ha vunnet serien med en sikker 4-0 seier i den avgjørende kampen mot Stabæk, sikret Høviks damelag finaleplass med to overbevisende seire i semifinalene mot Drammen / Nordre Sande / DBK, og var veldig klar for sesongens høydepunkt – finale mot Stabæks damer. Men det var før verden ble snudd på hodet, med virus og avlysninger ble dagsorden. Dermed ble det ikke noen finale, så sesongen fikk en brå slutt.

Det er leit at ikke sesongens viktigste kamp blir spilt, men samtidig ikke viktig i den store sammenhengen. Nå får vi alle fokusere på å være friske, ta vare på hverandre, og arbeide sammen for å få tilbake en vanlig hverdag.

Herrelaget endte på 9.plass i Eliteserien, og med det spilte de kvalifisering mot Snarøya om retten til å beholde eliteserieplassen. Det klarte de lett, med to klare seire mot Snarøya er laget også sikret plass i Eliteserien neste år.

Med det er nok en begivenhetsrik sesong over, vi ser allerede fremover til neste sesong 🙂