Bandysesongen nærmer seg med stormskritt, og seniorlagene har etter en nitidig prosess fått godkjenning fra NBF for å trene fullt ut, og med det forberede seg til sesongen.

Istreninger i BIP, Kongsberg ishall og Hønefoss Ishall sammen med god intensitet på barmark, og tøffe tak med innebandy i gymsalen gjør at alle spillerne er vel forberedt.

Seniorlaget har gjennomgått store forandringer, og det blir et nytt og ungt Høvik-lag som tar imot Sarpsborg for seriestart på Høvikbanen 10.11 kl 20:00. Laget har plass til flere, dersom noen står uten klubb og har lyst til å prøve seg i eliteserien 🙂

Damelaget trener ukentlig i Rud Ishall, og fortsetter innebandy/barmarkstreningen. Laget har også denne sesongen mistet spillere til militærtjeneste og studier utenbys, samtidig som et par spillere er tilbake etter langtidsskade og andre oppgaver. Det blir en spennende sesong, der lagets fokus blir på å gjennomføre sesongen med en fåtallig spillerstall. Det er vidåpent for muligheten til å prøve seg, og spille seg inn på det som de siste årene har vært norges beste damebandylag 🙂

Bildet er fra damenes samling for planlegging av Hamar-tur