Bandysesongen nærmer seg med stormskritt, og seniorlagene har etter en nitidig prosess fåt godkjenning fra NBF for å trene fullt ut, og med det forberede seg til sesongen.

Istreninger i BIP, Kongsberg ishall og Hønefoss Ishall sammen med god intensitet på barmark, og tøffe tak med innebandy i gymsalen gjør at alle spillerne er vel forberedt.

Seniorlaget har gjennomgått store forandringer, og det blir et nytt og ungt Høvik-lag som reiser til Sarpsborg for seriestart 11.11 kl 19:00. Laget har plass til flere, dersom noen står uten klubb og har lyst til å prøve seg i eliteserien 🙂

Damelaget har første samling på stor is i Vikingskipet søndag 18.10, etter felles oppkjøring med herrelaget. Søndag 18.10 spilles 3 treningskamper, der de møter ready (08:00) Stabæk (14:30) og det nye damelaget til Ullevål (19:30). Laget har mistet noen spillere til militærtjeneste og studier utenbys, samtidig som et par spillere er tilbake etter langtidsskade og andre oppgaver. Det blir en spennende sesong.

Bildet er fra damenes samling for planlegging av Hamar-tur